body_pump

Vilket pass! Hemskt bodypumppass! Mina lår darrar fortfarande när jag står upp så här en timme senare. Men så underbart nu efteråt. Jag har gjort nåt bra som jag kan vara stolt över. Men att redan ha träningsvärk i rumpa och lår och sen köra denna releasen av bodypump. Ja det är inget jag rekommenderar. Men det är bara bita ihop! “Det sitter i hjärnan” som vår ledare säger hela tiden. Eller instruktör kanske man säger. Aja ni fattar vad jag menar hoppas jag.

Ska bli spännande att se hur kroppen mår imorgon. Kan må super bra men kan göra ont. Det blir spännande att se vilket det blir. Ica ville köra CXworx och Easyline imorgon. Jag har bokat mig jag med. Vi får se hur det går ^^

Annars är det alldeles strax dags för sängen. Jag kommer somna gott känns det som. Det är det bästa med att träna på kvällen. Bara adrenalinet lägger sig så somnar man så himla skönt!

Sov gott med er!