Ajajaj kändes det när man vaknade i morse. Vilken träningsvärk! Den har dessutom bara blivit värre o värre under dagen. Rumpan har varit from the hell. Har inte kunnat sitta ordentligt. Har fått försöka få upp fötterna under mig lite så jag fick lite luft till stolen i skolan. Det är illa :P Bröstmusklerna fick tydligen jobba igår också och lårmusklerna. Magen lite granna. Annars har det känts rätt okej faktiskt.

På väg till skolan fick jag lite av en chock tror jag för började nästan gråta. En älg sprang över vägen och de mötande bilarna varnade med helljuset. Då var jag nära att bryta ut i gråt. Känslig? Nejdå :p Men ingen krock och så hoppas jag det kommer att förbli. Inte kul att få en älg i rutan. De är så himlans stora! 

CXWORX-logo-lockup-white-cmyk-300x113

Nu är jag precis hemma efter ett dubbelpass. Först blev det CXworx men jag har inte kört denna releasen innan och tyckte den var rätt svår. Förra var mycket lättare. Men får väl ge det några gånger så jag lär mig övningarna.

Sen var det Easyline med baksida lår som huvudmoment. Ajajaj skrek min träningsvärk. Men jag kämpade på och efter passet var jag så illamående och yr att jag trodde jag skulle trilla ihop och spy. Det var verkligen på ren vilja de sista fem minuterna på passet. Men nu efteråt känns det så underbart skönt. Jag kan sova med gott samvete i natt också!