2013-10-14 07.12.54Usch nu är det verkligen mörkt när man åker till skolan. För bara en vecka sen var det fortfarande rätt så ljust men nu är det bäckmörkt. Tråkigt. Men så är det. Kommer bli jobbigt att köra nu framöver. Gillar inte mörkerkörning men har ju inget val så det är bara att acceptera läget.

Det är till och med mörkt nu när jag ska åka till träningen. Känns inte så roligt det heller. Men det är ju bodypump så vad gör man inte ^^ Haha.

Träningsvärken från Easylinepasset sitter som smäck. Ont i de mest konstiga musklerna känns det som men värst är rumpan. Kan knappt sitta. Men inte konstigt när man inte tränat på tre veckor. Det var riktigt skönt att komma tillbaka igår. Ledaren tyckte det var kul att jag var tillbaka också. Jag trivs verkligen på detta ställe!

Se hur det går idag. Ska snart åka och hämta Ica. Hoppas hon är taggad för ett pass. Jag har aldrig kört denna releasen så är lite spänd. Har ju ingen aning om hur den är och vad för vikter jag ska ha för att klara hela låtarna. Men det ger väl sig. Får väl pausa annars.

Skolan idag har gått bra. Det är super lugnt för min del. Väldigt basic saker som vi går igenom så i ärlighetens namn blir det lite långtråkigt. Men jag får väl sysselsätta mig med nåt annat under tiden. Det löser sig =)