image

Denna helgen har varit lugn o skön. Inga måsten. Skulle städat igår men blev så konstigt yr framåt eftermiddagen så blev inte mycket gjort. Får ta igen det o veckan.

Söndag idag. Har sorterat tvätt i flera timmar känns de som. Det var en hel del. Sen tvättar vi och det blev middag o Götene. Riktigt gott var det.

Nu är vi på dansen. Jag och Nora sitter och tittar på Nikki. Det ser så härligt ut. När det är Noras tur att dansa sen ska jag passa på o träna lite jag med. Tre veckor sen sist. Jag känner mig allt lite ringrostig o e lite orolig hur de kommer gå. Men det är bara att göra sitt bästa :)
Nya tag för att få fira in en ny vikt lagom till vi åker utomlands så jag kan köpa mig en ny baddräkt!

Skola imorgon med ny kurs. Jag längtar. Ska bli kul att få bokföra lite. Har längtat efter denna kursen tre veckor nu. Dessutom hoppas jag på lite lugnt några veckor framöver. Hoppas min önskan slår in.

Hoppas att nu haft en bra helg.