image

Så härligt! Tentan gjord och jag tror de gick rätt bra. Vet att jag missade på en uppgift efter att ha missuppfattat vad man skulle göra men förutom det så tror jag det gick bra faktiskt!

Det är så skönt att ha en helt ledig helg nu. Imorgon blir de att städa o få fint här hemma. Älsklingen ska plugga. Men jag städar gärna för att få det fint här hemma igen. Nu är jag trött på att bo i ett kaos. Att låta mannen sköta hemmet under några veckor har ju sina nackdelar om man säger så ;)

Eftermiddagen har jag och familjen tillbringat i Skara. Vi åkte och badade efter dagis. Barnen var överlyckliga o älskade sin överraskning. Nikki var så mycket modigare idag mot vad hon brukar. Hon var inte alls rädd som hon var förr.

Kvällen nu ska jag bara ta de lugnt. Titta lite på rederiet tills älsklingen sliter sig från sitt skolarbete. Sen får vi se vad vi hittar på. Kanske titta på en film eller om jag kan få honom att gå med på ett parti blokus. Vi får se. Jag vill bara njuta av att vara ledig :D