Igår var nätet sådär konstigt igen så det inte gick att uppdatera. Jag blir så sur. Men imorgon kommer det en Comhem gubbe och ska kolla på modemet för att se om det är något fel på det. Är ju väldigt mystiskt problem eftersom det enbart inträffar på kvällarna. Jag tycker det känns som ett överbelastningsproblem. Men det är jag det :p

Idag har jag vart i svampskogen igen och hittade en hel del. Så älsklingen har fått uppdrag att rensa dem idag så ska jag förvälla dem sen. Det är riktigt gott med kantareller ju. Hoppas att det blir minst en vända till med lika mycket svamp som idag. Då börjar vi få upp ett litet lager för vintern.

Sitter och småskrattar åt Nora. Hon kryper fram och tillbaka och tjatar o tjatar som aldrig förr. Munnen går i ett på henne. Det är synd att man inte förstår vad hon säger bara. Men nåt om mamma och pappa verkar det vara i alla fall. Låter lite som hon sjunger en låt om oss :)