DSC01110

Var bara tvungen att ta en bild på Nora när hon åt banan innan idag. Hon skulle minsann hålla bananen själv. Mamma fick inte hjälpa till. Då blev hon vansinnig. Dessa barn säger jag bara :p

Denna morgonen har bestått i att leta jobb och söka jobb. Ingen rolig sysselsättning direkt, men den måste göras så det är bara att bita i det sura äpplet och göra det.

I eftermiddag ska vi åka till stugan och greja lite och vara där över helgen. Ska bli skönt med lite avkoppling. Se om illamåendet kan gå över bara. Det är hemskt måste jag säga. Mår illa 24 timmar om dygnet och det går inte över. Äter jag så blir jag bara mer illamående och äter jag inte så är jag illamående för det. Vet inte vad jag ska ta mig till snart!

Snart kommer Comhem gubben, han ringde just o sa att han blivit försenad. Så det är bara att vänta o se när han dyker upp. Blä hatar att vänta!