Denna dagen har bestått av Illamående, illamående och illamående.. Har spytt 4 gånger men vart nära många fler. Vart hungrig och ätit och spytt ungefär. Nu vågar jag knappt äta nåt. Får ju ändå inte behålla det. Det är riktigt jobbigt nu faktiskt. Men vad gör man.

Märkt att jag har några stalkers också :p Men men de gör inget. Nu blir det dock svårt att hålla graviditeten hemlig. Men men.. risken för missfall börjar försvinna nu i alla fall. Är ju i vecka 12 nu.. eller 13 beroende på vem man pratar med.. med barnmorskan är det vecka 12 och med specialist mödravården är det vecka 13. Det är inte lätt de där.

Fast jag hade nog inte kunnat hålla det hemligt överdrivet många veckor till då magen börjat växa lite redan!!! Fast de som inte träffar mig så ofta kan ju tro att jag bara är tjock :p

Men älsklingens släkt har ju vetat det ett tag… där gick de inte hålla något hemligt. De märkte de direkt :p Men det är skönt att ha det stödet och folk som bryr sig om hur jag mår.

När jag pratar med en viss person så är det inte mycket intresse där känns det som.. tyvärr.. o nej jag menar inte min älskling. Han tar hand om mig så fint. Han är verkligen guld värd!