Efter jag och älsklingen hade lämnat Nora på dagis gick vi ner i källaren för att kolla vad hon hade för vinterkläder eller om vi behövde köpa några. Då fick vi en väldigt obehaglig överraskning. Någon eller några har klippt upp vårt källarförråd. Det var en enda röra där inne.

Man har så svårt att komma ihåg vad man hade där inne. Men vi vet i alla fall att 2 kastspön och 1 metspö är borta. De hade lämnat en krok kvar från metspöt. Visst var det snällt. Så nu sitter jag här och är lite sur. Varför kan folk inte låta andras saker vara??!

Som tur är hade vi inget av direkt värde där nere. Inte vad jag kommer ihåg i alla fall. Det har jag vart rätt noga med att inte ha. Så jag hoppas att älsklingen inte har lagt ner något där heller.

Båda mina skridskopar var kvar och mina inlines. De är ju mycket mer värda än kastspöna. Men men. Får hoppas att ingen tar något där nu när det är öppet. Vår hyresvärd skulle laga det. Men man vet ju aldrig när det blir.

Sen har jag en till tråkig sak att berätta. Älsklingen blev uppsagd från sitt jobb i fredags. De tyckte inte att han presterade så bra som de ville. Men han var inte sämst i alla fall. Men det är tråkigt att de inte sagt hur mycket de vill att man ska prestera. Älsklingen hade ju i alla fall 2-4 bok om dagen för det mesta. Jag tycker det är helt ok. Med tanke på att 50 bok i månaden skulle ge 4000 extra i bonus. Låg han på den nivån kom han ju upp i det. Men men..

De skulle byta tider till de dåliga tiderna igen så det gör inte överdrivet mycket känner jag. Jobba 8-17 måndag och fredag och 13-21 tisdag-torsdag är ingen höjdare då han är hemifrån över 12 timmar tisdag-torsdag och Nora går på dagis på förmiddagen så då hade han inte fått träffa henne något alls i stort sett.

Men men.. nu blev detta långt märker jag…