Sista dagen på vår minisemester tillbringades hemma och i Skövde. Först hade vi tänkt att kanske åka upp till Silverfallet då vi aldrig varit där innan. Men planerna ändrades lite.

Jag vaknade tidigt som vanligt och gick upp nästan med en gång. Jag hade ju nåt superroligt som väntade på mig! Bygga ihop Strandhuset till barnen! När jag började så fick jag genast två ivriga flickor jämte mig som knappt kunde vänta på att jag skulle bli klar!

20140402_125229-kdcollage

Vi grejade lite här hemma och plockade lite men bestämde oss för att åka till Skövde och handla lite istället. Vi skulle även byta älsklingens byxor och köpa en vårjacka till honom. Men påväg in till Skövde kommer han på att han glömt byxorna hemma! Klant! Men vi fortsätter och vi hittar en snygg jacka till honom. Typiskt nog på Stadium, där byxorna är köpta. Men men så är det ibland. Han får byta till ett par andra byxor istället eller nåt. Innan vi for vidare till Maxi stannade vi och tog en fika. Mys att få ha lite familjetid utan att något annat hänger över!

Storhandling på Maxi, men inköpslistan hade älsklingen glömt på bordet hemma. Men som tur var hade vi den gamla i bilen som vi kunde gå efter då vi inte hann handla det som stod på den eftersom vi blev kvar i Mullsjö längre än planerat sist. Så vi handlade för hur mycket som helst och ändå fick vi inte med allt så jag fick kompletteringshandla på måndagen. Klockan var halv åtta när vi kom hem så det var bara att lägga barnen och göra oss i ordning själva och börja tänka på sängen.

Sammanfattningsvis har vi haft en otroligt fantastisk ledighet. Det var så kul att få åka iväg lite och träffa nära och kära. Det var mysigt att bara åka iväg familjen och att få lite egentid utan att ha massa studier hängande över sig. Nu är det en tuff tid igen och det var skönt att få lite avkoppling innan!

Nu tar vi nya tag och laddar inför fredagens tenta! Sista veckan i skolan nu innan LIAn… dvs praktiken. Är allt lite nervös inför den. Men det ska nog gå bra! Efter den är det en kurs kvar och sen är det SOMMAR! Då blir det ledigt i 8 veckor. Eller ledigt och ledigt… jobb merparten av de veckorna kommer det bli. Så ingen semester i år heller tillsammans då jag är ledig när älsklingen jobbar och han är ledig när jag jobbar. Lite tråkigt allt =/