Jag vaknade lika tidigt denna dagen som jag gjort de andra två. Nikki vaknade strax efter och det var bara att gå upp. En stund senare var alla uppe och dagen hade börjat. Vid frukosten ser vi att det snöar ute. Urk. Vart var det fina vädret som vi hade haft på Skansen?

Vi gör oss i ordning och vi tar oss ut ändå. Det hade slutat snöa men det var riktigt kallt ute. Det kom ”rök” ur munnen till och med! Vi gick till en lekpark så barnen fick leka lite. Dock så var det flera dagisgrupper där så Nora tyckte inte det var så roligt. Vi stannade bara en liten stund innan vi gick vidare till ett köpcentrum. Jag hade lovat Nora att hon skulle få köpa en leksak nämligen.

Vi hamnade först i en affär som hette TGR. Det var verkligen en affär för mig. Fanns massor som jag ville ha men kom inte hem med något speciellt till mig, eller okej lite saker till skolan blev det. Barnen köpte sig lite block och pennor samt lite annat smått. Efter det gick vi till leksaksaffären. Där hittar jag Lego Friends Lego till halva priset! Lego Friends Stephanies Strandhus för 250 kr istället för 499! Rena klippet ju! Det var inget att tveka på. Det fick minsann följa med hem!

När vi kom tillbaka till Sara o Robin blev det att laga lite mat. Ost och skinkpaj blev det. Riktigt riktigt gott!

PC_20140331_175723_PerfectlyClear_0001Klockan sprang på precis som den gjort hela ”semestern” och snart var det dags att åka mot stationen. Resan till Stockholm gick bra men barnen var mer livliga nu än vad de var när vi åkte till Uppsala. De va helt enkelt inte alls lika spända nu :P

På Centralen åt vi lite kvällsmat och köpte med oss lite resmat från Pressbyrån innan vi gick på tåget. Denna gång hade vi inte lika tur med platserna men samtidigt fick vi väldigt bra platser då vi kunde ha vagnarna bredvid oss. Nikki somnade väldigt fort men Nora kunde inte riktigt slappna av. Tillslut fällde jag upp vagnen och hon fick sova i den. Där somnade hon efter en liten stund och hon sov halva resan hem i alla fall.

Framme i Skövde var det bara att klä på flickorna och sen fortsatte de att sova även i bilen. Så skönt att de är lätta att resa med. Då kan man ju göra det fler gånger utan att behöva ha någon ångest för att de inte ska sköta sig.