Gårdagens härliga väder var som bortblåst. Nu var det kallt och det hade regnat. Det blåste och det var riktigt ruggigt. Vi hade tänkt åka till Junibacken. Men oturligt nog var det inte öppet. Såhär års har de öppet tis-sönd men inte måndagar. Så det blev att vara en ”hemmadag”. Vi tog en lite längre promenad istället. Vi hamnade i en lekpark som barnen fick leka i. Denna var dock inte lika rolig som den vi var i på lördagen. Men den dög ändå som tur var. Hailey fick lite hundkompisar att busa med en liten stund och hon tyckte det var så roligt!

2014-03-31 10.50.31

När vi kom hem sen bestämde vi oss för att fika så jag och Anne gick och köpte lite fika på ett konditori inte långt därifrån. Sen märkte vi att klockan sprungit iväg så vi fick börja göra oss i ordning för att åka in mot centralen. Vi skulle bege oss mot Uppsala.

Dagarna hos Anne var de bästa på länge. Det var riktigt kul att träffa dem igen! Tråkigt att tiden gick så fort men får ta och åka upp snart igen istället =) Tack för fina dagar <3

Tågresan till Uppsala gick kanonbra och fort. Sara var lite sen så vi fick vänta på henne några minuter. Då klockan bara sprang iväg i Sthlm så hade vi inte hunnit äta så det blev att gå till Max för att få lite mat i magen.

Vi tog det väldigt lugnt och satt mest och pratade fram till kvällen. Nikki fick sin födelsedagspresent som hon blev jätteglad för och hon och Nora satte genast igång och lekte med den!

Robin kom hem och vi fortsatte att prata fram tills vi gick och la oss. Det var riktigt skönt att bara ta det lugnt. Jag tog massa kort på Elise men lägger inte upp några då jag inte frågat Sara om det är okej eller ej. Hon hade blivit så stor! Men inte konstigt då jag inte träffat henne sen i julas. Nu var hon med och var så mysig! Skruttan =)