Friends-wallpaper-10164836Denna helg har varit riktigt skön! Den har varit lugn och jag har bara njutit. Vi har städat och plockat så nu är det fint här hemma. De nya mattorna i köket är på och det luktar gott överallt. Barnen har vart underbara och mysiga. De ger verkligen lycka och är helt klart det bästa jag har! Meningen med livet är verkligen att få barn och se dem växa upp till fina personer. Det går inte beskriva känslan. Den känslan måste nog upplevas.

Ikväll blir det dans för barnen. Jag skulle egentligen träna (2 veckor sedan sist typ ju!) Men avbokade då det är kompisdans och barnen ska ha med sig Sofia så får kanske vara med lite där. Vi får se helt enkelt. Imorgon blir det träning igen i alla fall! Får se hur kroppen mår. Just nu känns det inte som att den mår så bra då den är kolhydratbombad :p Känner mig svullen, otymplig och gigantisk.

Ytterligare en anledning till att hålla sig på banan. Men i helgen vann hjärnan över mig och jag åt både pizza och godis i mängder. Men nu kör vi nya tag igen och fortsätter att äta för att må bra. Jag måste lära mig segra över hjärnan för jag straffar ju bara mig själv genom att låta den vinna!

Borde ha pluggat i helgen med men det har inte blivit av. Tenta på fredag så det hade nog behövts. Men får sitta lite varje kväll i veckan nu. Det löser sig tänker jag. Kanske dumt att tänka så.

Hoppas ni haft en bra helg! Min har hittills vart toppen och hoppas att den slutar så med. Nu blir att sätta lite fart på mina skruttor så de kan skaka loss =)

Thankful-wallpaper-9582551