FrukosttajmIgår var det valborg. Slutade tidigare på praktiken och älsklingen slutade tidigare på jobbet. Härligt! Vi åkte och hämtade skruttisarna på dagis och sen åkte vi hem. Älsklingen städade klart och jag gjorde hallon och blåbärspaj och varm smörgåstårta. När klockan slog sex knackade det snart på dörren och Fredrik, Ida o Sofia kom. Denna kväll släppte det för barnen och Nikki och Sofia kom jättebra överens. De lekte och lekte. De hade konsert för Johan. Sötisar!

Kvällen förflöt fort. Vi åkte aldrig till någon eld dock men lika trevligt hade vi ändå. När alla åkt så sa Nikki superglad ”Idag pratade Sofia jätte jätte mycket med mig!”. Vi hade en liten lycklig tjej här!

Idag är det 1 maj och ledigt. Underbart! Vi passade på att ta sovmorgon hela familjen. Nikki gick upp vid halv åtta. Jag gick upp vid halv nio, älsklingen gick upp vid nio och Nora väckte vi klockan 10. Hade tänkt åka på kosläpp men då Nora fortfarande sov vid nio bestämde vi oss för att låta henne sova ut och så skippar vi kosläppet i år. Nikki tyckte detta var okej och Nora tyckte det var en jättebra idé när jag berättade för henne. För hon tyckte det var så skönt att få sova länge.

Idag blir det att förbereda tårtan till barnkalaset. Ett riktigt tjejkalas ska det bli tydligen. Det har Nora bestämt. Tjejer, Barbie och Prinsessor. Ja det märks att hon är tjej i alla fall :p