Fotor0502180810

På tisdag får vi en sexåring här hemma. Det är inte klokt. Tiden springer iväg alldeles för fort. Jag kan inte förstå att jag låg där i min säng på BB för oförlösta och hade supertråkigt för sex år sedan. Att det redan är sex år sen! Usch det var en hemsk tid med oro och väntan. Men allt gick bra så nu tänker vi positivt istället =)

Imorgon är det dags för barnkalas för dagiskompisarna och Nora ville så gärna ha en barbietårta så det är klart att mamman i huset måste försöka sig på detta. Allt för lillstumpan ju! För att vara första gången jag gjort en barbietårta så måste jag säga att jag är nöjd. Det var svårare än jag trodde att få fast klänningen på kroppen. Sen blev jag störd när klänningen skulle på tårtan så jag fick inte till den alls som jag ville men en stor eloge till mig att jag blev inte irriterad på familjen som hela tiden var i vägen :p

Jag hade velat testa nya smaker i tårtan men Nora ville ha samma som Nikki så det var klart att hon fick det. Jag får experimentera till min födelsedag sen istället!

Så va tycker ni? Är tårtan godkänd utseendemässigt? Passar den ett tjejkalas?