2014-04-28 16.37.40Vilket underbart väder! Helt fantastiskt! Jag bara älskar det! Det finns verkligen inget bättre än den svenska våren och sommaren =) Idag har jag bara njutit av vårt fina väder. Varje rast förutom första har vi suttit ute på praktiken. När jag väntade på att älsklingen skulle sluta så satt jag ute och bara njöt.

Vi åkte och hämtade barnen och efter dagis gick jag och Nikki hem och Johan o Nora tog bilen. Vi pumpade Noras cykel och sen var vi ute. Nu börjar hon kunna cykla. Än så länge går det bara rakt fram men hon cyklar utan att jag behöver hålla i nu i alla fall. Men hon sitter på helspänn. Så efter tre vändor fram och tillbaka ville hon inte mer för hon var trött och genomsvettig påstod hon. Men jag fick mig ett bra träningspass. Lite kort men får ta mer imorgon. Det känns verkligen att jag har tränat för att springa nu var inte något jämfört med sist då jag flåsade som jag vet inte vad. Idag hade jag kunnat springa en bra stund till. Härligt!

Nu ikväll fortsätter vårstädningen. Urk känns som att vi aldrig blir klara. Men nu börjar det ta på listan. Så skönt! =) Hoppas ni också haft en bra dag i denna underbara värme =)