Sitter här och somnar nästan men så kom jag på att jag har ju inte uppdaterat bloggen idag så måste göra det innan jag lägger mig.

Idag har vi städat och donat så nu är det rent och snyggt i lägenheten. Men det var jobbigt för jag har verkligen mått pyton idag. Trött och illamående i stort sett hela dagen. Det är verkligen inget kul. Längtar verkligen till denna perioden är över.

Sen vid sju halv åtta kom F och han o älsklingen åt kräftor. Jag hade gjort schweizerlåda, men det var inte gott. Tycker inte om mat längre. Inget är gott verkligen och jag blir illamående av allt. Är sugen på kall mat hela tiden men när jag äter det så är det inte heller gott.

Vet inte vad jag ska hitta på snart. Vill ju att det ska vara gott att äta. Jag som brukar älska mat i vanliga fall. Men inte då. Godis kan jag inte heller äta. Då spyr jag. Pizza åt vi idag och jag spyr upp allt. Det är verkligen inget kul. Kanske får börja med mina postafen igen. Då blir de ju lite bättre men jag blir ju så sjukt trött av dem och det är ju inget kul.

Men ska sova nu!