Nu är han snart hemma. Och jag har inte hunnit städa alls mycket. Men har gjort lite i alla fall. Inte mitt fel att jag får besök ju:p F o S har vart och hälsat på en snabbis idag. Första gången S var här och det ser ut som ett bombnedslag i lägenheten. Aja, inte mitt fel att de inte förvarnar innan :p

Nora va söt igår. Jag hade nektariner under hennes vagn i en påse. Självklart tar hon fram dem och börjar äta. Hon åt mer än halva nektarinen och det var kladdigt över hela mattan så nu måste den tvättas. Men söt var hon och gott var det tydligen. Ska se om jag orkar lägga in bilderna jag tog sen så kan jag lägga upp en och visa ^^

Idag var Nora själv en stund på dagis. När jag skulle säga hejdå så puttade hon bara bort mig. Hon ville verkligen inte ha mig där den skitungen :p
Det hade gott kanonbra och hon hade vart supersnäll.

Nästa vecka blir det fler timmar där =)