DSC00733

Jag och Nora var iväg sen och tog prover. Jag fick aldrig tag på gammelfarmor. Men det var inga problem alls att ta med sig lillgumman.

Men precis som sist så var jag svårstucken och hon fick sticka mig två gånger. Sista gången kändes det precis som när jag var gravid med Nora.. o precis samma sak hände denna gången.

Efter en liten liten stund börjar de susa o brusa i öronen, sen känner man hur man bara sjunker längre o längre in. Men som tur var det klart precis då. Jag slapp svimma denna gången. Men det snurrade bra. Så fick ligga ner en stund och hon som tog proverna var lite orolig när jag gick därifrån att jag inte var riktigt bra än.

Men det var jag. Snurrade inget då men nu känner jag mig väldigt konstig i kroppen som jag alltid gör efter att gett bort lite blod. Konstigt att jag klarade av att tappa blod förr. Det tror jag inte att jag skulle klara längre :S

Vad tycker ni om bilden förresten? Det är Nora och hennes pappa. Hon sover och han sitter vid datorn :p Då var hon inte stor o tung när man kunde sitta så :p