DSC00660Satt och tittade på gamla bilder på Nora. Här är sista ultraljudsbilden vi tog på henne. Det är när jag var inlagd i Göteborg. Läkaren tog denna bilden för han tyckte att hon var så söt på den. Men själva ultraljudet var till för att de skulle se vart de stack in nålen då de tog prov på fostervattnet. Vilken lång nål dessutom. Har aldrig sett en sån lång nål i hela mitt liv och den körde de ner i min mage. Lite hemskt när man tänker på det så här efteråt :P

Idag har vi varit på dagis igen. Det gick lika bra som igår. Nora verkar trivas jättebra där. Imorgon är det dags för mig att lämna henne själv en liten stund. Men det ska nog inte vara några som helst problem tror jag.

När vi gick hem från dagis började åskan mullra och strax därefter öppnade himlen sig. Regnet bara öste ner. Som tur var hann jag sätta på Nora regnjackan så hon var i alla fall lite torr till skillnad från mig som var helt dygnsur. Både trosor och BH gick att krama ur på massa vatten. Om byxorna bara rann det vatten. Det kändes precis som man hade badat med kläderna på. Jag var i alla fall exakt lika blöt som man blir då.

Så nu sitter jag invirad i en filt för man blir ju inte direkt varm efter en sån störtskur. Nora sover. Hon somna innan hon ens fick mat. Men ska snart väcka henne så hon får lite mat i sig.

Sen ska vi åka bort till vårdcentralen för jag ska ta lite prover. Ringde gammelfarmor men hon svarade inte så får ta med mig Nora. Men det är ju inte hela världen. Hon får sitta i kärran så blir de bra. Fast kan ju iofs testa och ringa en gång till.