DSC00018

En nackdel med att vara gravid är att jag inte kan använda mina högklackade skor. Det är ju inte bra att använda det under en graviditet. Kommer dock inte ihåg varför men de var nåt i alla fall. Saknar dessa skor dock. Har inte kunnat gå i dem på hela sommaren för har varit så ovan att gå med klack igen. Men nästa sommar då är det andra bullar!

Det gick kanonbra på dagis. Nora var jätteduktig. Efter 2 minuter struntade hon i mig och gick på upptäcktsfärd. De andra barnen tyckte hon var så liten och söt. Fröknarna lyckades hon också charma. Där kommer hon få det bra.

Denna veckan ska jag vara med hela tiden. Nästa vecka ska jag börja gå ifrån. Men det blir bra. Sen ska hon vara där Mån, Tis o Tors. 5 timmar varje gång. Från 8.30 till 13.30. Det kommer nog bli kanontider.

Fick reda på en annan sak innan idag. En gammal klasskompis till mig ska bli pappa. Är lite kluven inför den informationen. Tycker han har haft alldeles för bråttom. De har inte vart tillsammans mer än 8 månader och kände inte varandra för fem öre innan utan de träffades via nätet. Det känns lite tidigt men får hoppas att de blir bra alltihop.

Han sa dock att han inte tänkte ändra på sig fast de fick barn. Och det måste han ju. Blev helt förstörd när han sa så. Barnet är ju det som ska vara prioritet 1 och inte hans hobby eller nåt annat. När man får barn då måste man ändra på sig vare sig man vill eller inte. Barnet klarar ju sig inte själv. Åh nu blir jag sur också… blä.. bäst att sluta innan de blir värre :p