Känns inte som detta illamåendet kommer att sluta någon gång. Förra veckan var ju bättre men nu i helgen har det varit hur mycket som helst. Får inte behålla någon mat. Eller jo det får jag så länge jag är liggandes. Men det funkar ju inte att vara det hela tiden.

Men idag har jag vart det rätt mycket. Älsklingen var ute i stugan och tömde poolen. Känns onödigt att ha den igång när vi antagligen inte kommer kunna bada mer i den i år. Jag orkade inte hänga med. Har vart helt slut.

Illamåendet har verkligen tärt på mig idag. Fick ta en postafen tom, vilket har resulterat i att jag varit död som människa idag. När älsklingen kom hem runt tolv så matade jag Nora. Sen gick jag och la mig och vilade men det slutade med att jag somnade och kom inte upp ur sängen förrän kvart i fem. Usch säger jag bara.. hela dagen var som bortblåst.

Men när jag vaknade och äntligen lyckades ta mig ur sängen så gick jag upp till en positiv överraskning. Älsklingen hängde upp tvätten och han hade kört igång en diskmaskin. När jag satte mig i soffan kom han dessutom med mat. Han har sina ljusa stunder ibland i alla fall.. synd att det inte sker oftare bara ;)

Kvällen har spenderats med Harry Potter och en envis dotter som vägrade att sova. Men hon somnade strax innan nio. Dessa barn säger jag bara ;)