Varje dag då jag tänkt att uppdatera här det sista så har internet krånglat. vet inte vad det är men har inte kunnat visa några sidor. Men nu hoppas jag att det ska funka.

Vad har hänt denna veckan då? Jo inskolning med Nora på dagis, friidrottstittande och lite annat som inte är något av intresse.

Dagis då hur går det?!
Det går TOPPEN! Nora älskar sitt dagis och idag ville hon dessutom att jag skulle gå direkt då hon kommit dit. Hon har ätit på dagis 3 dagar i rad nu och det har gått kanon. Igår var det soppa och tom det gick bra. Idag var det första gången hon sov där. Det gick också bra efter en stund. Det är inte lätt att ligga med flera andra barn när man är så nyfiken som hon är.

Dessutom att ligga på en madrass på golvet är en stor prestation bara det eftersom hon vägrar göra det hemma. Då är det bara hennes egen säng som gäller.

Jag la henne igen när vi kom hem då hon verkade väldigt trött men jag hör att hon ligger i sin säng och pratar så det blir väl att ta upp henne när jag är klar här. Då ska vi njuta av det härliga vädret och titta lite på friidrott :)

Man får passa på att titta på det när älsklingen jobbar då han verkligen hatar att titta på sport. Men lite friidrott vill jag minsann titta på när det är VM.

Min gamla parallellklasskompis Mattias Claesson sprang 800m. Men det gick inget bra för honom. Vet inte vad jag ska säga om det. Han trodde alltid han var bäst på allt i grundskolan… Men det är kul att han får göra det han gillar :)