2013-06-28 15.10.08

Nu blir det nog snart dags för sängen tror jag. Är rätt så trött måste jag erkänna. Eftermiddagen idag har vart härlig. Strax innan lunch fick jag ett mess av Tove och hon undrade om hon och Elina kunde komma förbi senare sen. Självklart!

strax efter två kom de och barnen lekte lite ute innan vi gick in och åt lite mellanmål innan det var dags att gå till lekparken. Elina fick åka vagn och då var inte Nora och Nikki sena med att berätta att de ville köra. Sagt och gjort. Hela vägen till och från lekparken körde de tillsammans Elina. Lite tjafs emellan såklart men inte så farligt.

I lekparken lekte de, gungade och busade. Det var så härligt att se. Jag och Tove satt och prata och hade det mycket trevligt! Klockan sprang iväg som vanligt och det blev dags att vända hemåt för Tove och Elina skulle hämta Micke på jobbet.

Innan det blev dags för sängen så gjorde jag och barnen lite ljus.

Sammanfattningsvis så har det varit en riktigt bra dag =)