2013-06-22 23.47.40

Fredag igen. Skönt med helg imorgon och få ha älsklingen hemma. Då ska vi in till Skövde och leta bältesstol till Nora, skor till mig och förbi Skara Sommarland för att fixa säsongskorten och kläderna till mig. Det blir nog bra!

Denna dagen kommer att bestå av utelek, städning och mys! Barnen har latat sig framför tvn hela morgonen men direkt efter det barnprogrammet som håller på nu har de lovat att stänga av och gå och göra sig iordning. Nikki gömmer sig dock under täcket på madrassen på golvet. Misstänker att hon är trött då hon vaknade när älsklingen åkte till jobbet i morse.

Träningsvärken är bättre och jag kan röra mig lite idag i alla fall. Därför ska jag försöka mig på att greja lite här hemma. Har ju varit stört omöjligt nästan denna veckan. Tur att det inte alltid är så efter träningen!

Längtar faktiskt till söndag redan för att få träna. Det blir som en drog. Jag har ju crosstrainern här hemma i värsta fall. Men cardio är inte så roligt. Det blir jag uttråkad av :P Haha.

Ne nu tar vi tag i livet. Hoppas att ni har en bra dag där ute!