IMG_20130629_115939IMG_20130629_120027

Idag har vi haft en shoppingdag. Stackars älsklingen. Han som verkligen hatar att gå i affärer. Vi åkte hemifrån strax efter tio och vi började med babyproffsen. Där inhandlades en bältesstol till Nora. Väl framme i kassan visar det sig att stolen är 300 kr billigare nu för att det är någon sommarkampanj. Inte helt fel =)

Efter babyproffsen åkte vi till Intersport för att köpa skor till mig som jag kan ha när jag jobbar. Rea var det så det slutade med att jag köpte mig två par skor. Ändå kom inte priset upp till det dyraste parets orginalpris! Det blev två par för att de bästa paret för mina fötter inte är särskilt vattentäta. Men de är stabila och hjälper mig att stabilisera upp fötterna så att jag inte går så snett med dem. Det andra paret var ett par i skinn så de ska ju tåla vatten lite bättre. Jag är mer än nöjd iaf!

Sen var det dags att åka till Colorama för att titta på tapeter till Noras rum. Vi hittade massa fina men vi fastnade lite extra för dem som är på bild här ovan. Bilderna är lite gulare och mörkare än vad de ska vara egentligen. Det fanns mycket fint att välja på men en sak var bara att konstatera. Jag och Nora har verkligen inte samma smak. Men dessa tapeter gillade vi hela familjen!

Det tog sin lilla tid att titta på tapeter. Jag hade kunnat vara där mycket längre om det inte vore så att vi hade massa kvar att göra. Barnen tyckte också det var kul för det fanns ju leksaker där man kunde leka med!

En matpaus på Max blev det och barnen blev överlyckliga när de såg var vi åkte. De sprang genast och lekte medan jag och Johan beställde vår mat! Sen vet jag inte om det var något speciellt där för det var personal som gick runt och bjöd på glass. Barnen var i himmelriket tror jag :P

Innan det blev dags att åka hemåt så blev det ett besök på dollarstore och ett på Maxi. Efter det tog vi omvägen över Skara Sommarland och jag fick byta mina arbetskläder och jag köpte mina säsongskort och hämtade ut mina fribiljetter. Så nu kan jag och familjen åka och njuta där när jag inte jobbar =)