Första jobbdagen i år. En hektiskt dag som har bestått av ett 3 timmar långt möte tillsammans med en kund och sen årsbokslut för en annan kund. Årsbokslutet blev klart så långt jag kunde göra idag och imorgon blir det en tripp till jobbet för att skriva ut alla underlag.

Medan vi jobbade så hände det en hel del grejer på övervåningen. Vi ska byta ut vår gamla kamin mot en ny. Så idag var de här och tog bort den gamla och rev ner skorstenen. De tog bort det gamla klinkersen och underarbetet var inte ordentligt gjort så inte konstigt att fogarna släppt. Så det blev att planera om lite och göra om göra rätt. Tyvärr kommer det att bli en liten nivåskillnad på golven nu. Men det viktiga är att det är gjort på rätt sätt.

Nu ska det torka till imorgon och sen ska de sätta dit kaminen. Nästa vecka ska sotaren komma och jag hoppas på att det blir godkänt så vi kan börja använda kaminen. Man är bortskämd när man är van att kunna elda på lite när det är lite småkyligt här hemma.

Hjördis har varit måttligt glad idag när de varit här och grejat. Hon har fått vara instängd i arbetsrummet med mig o älsklingen. Det gick bra fram till lunch. Sen va hon sur i en timme innan hon la sig ner o sov igen.

När vi slutade så fick hon hänga med upp och hela vardagsrummet är fullt med delar till kaminen. Hon tyckte det var konstigt och att kaminen var borta var också konstigt. Hon skällde o klagade en stund och sen fick hon ett stolleryck och nu sover hon igen. Tokkatten.