Äntligen är det fredag. Denna helgen är väldigt välkommen. Det har varit en vecka som egentligen inte borde varit så jobbig. Men jag har varit så trött. Inte trött på vanligt sätt utan mer slutkörd av någon anledning. Förstår inte riktigt varför för tycker inte jag gjort så mycket. Dock verkar det som min kropp tycker det blivit för mycket. Den vill inte så mycket längre. Tråk kropp!

Denna helgen blir lugn i alla fall. Välbehövligt antagligen. Ikväll blir det ett spinningpass. Sen är det inte mycket planera. Besök på söndag av mamma o Jörgen. Men annars lugnt hela helgen.

Det är väldigt välkommet. Vädret är underbart ute idag. Jag hoppas det håller i sig länge. Nu är jag så redo för lite vår.

Var tvungen att kolla hur vädret skulle se ut. Det ser ju verkligen lovande ut. Hoppas det håller sig! Vore så skönt med lite sol och värme. Då får det kanske bli en utedag imorgon för att bara solnjuta!

Min andre hälft fyller år på måndag. Vet inte alls vad jag ska ge honom. Helt tom på idéer. Känns lite elakt. Men han önskar sig inget och har allt han behöver. Det är inte lätt att köpa något då. Han är inte den som vill åka iväg heller. Så det blir svårt vad vi ska göra. Kanske ut o äta. Vi får se. Svår är han i alla fall.

Ne dags för helg! Packa gymväskan nästa