Igår indroducerade jag spinning för min familj. Mini tyckte det var jättejobbigt och ville ge upp efter halva passet. Nora tyckte det var kul o kämpade på som bara den. Älsklingen tyckte det var jobbigt o enformigt men ändå bra träning.

Men ett bra avslut håller vi nog alla fyra med om att det var. Idag är jag lagom mör i kroppen och kroppen har bestämt sig för att procucera 1000 liter slem i mina lugnor. Men känns som jag lyckades hosta upp allt nu på morgonen. Men helt slut efter blev jag.

Idag vankas det fint väder. Lovely! Nora ska in till stan med en kompis och vi andra ska bara greja o dona lite. Hjördis vill säkert vara ute hela dagen. Igår ville hon vara ute i princip hela dagen och försökte smita när vi tyckte hon skulle vara inne efter flera timmars utevistelse.

Vär du är saknad och välkommen! Snälla stanna nu till din kompis sommaren kommer.