Helgen sprang iväg jättefort. Som vanligt. Men vilket underbart väder det har varit. Vårkänslorna blomstrar och det härliga vädret fortsätter idag. Tråkigt att behöva jobba. Borde gå ut nu på lunchen men är lite för bekväm. Börjar dessutom snart. Hjördis är ute dock. Hon kommer nog inte vara lätt att få in.

Ikväll blir det träning. Skönt att vara igång. Men min kropp tycker inte samma sak. Verkar lägga på sig massa vätska. Förstår inte varför.

Har inte ändrat hur jag äter. Dock har jag börjat äta allergimedicin. Men borde inte påverka så mycket tycker jag. Men det kanske är det som är boven. Står som biverkan.

Men jag ger mig inte. Jag ska träna o jag fortsätter o äta som jag gjort senaste 1,5 året utan avsteg. Det har fungerat tills för en o en halv månad sedan. Jag ska vinna denna kampen för träna vill jag. Har ju dessutom börjat få med mig Nora som verkar tycka det är riktigt roligt.

Då vill jag verkligen uppmuntra det. Nikki är lite sisådär. Hon tyckte det var roligast från början men nu har hon blivit lite lat tror jag. Men det kanske kommer där också. Min andre hälft kör på med sin pt. Så han börjar också få in tänket med att träna. Passar bra nu när han är på väg mot gubbe stadiet.