20141216_184206-kdcollage

Nu är praktiken slut och jag är tillbaka i skolbänken. Juridik står på schemat under fem veckor. Sen ska vi ha ekonomistyrning. Två spännande kurser helt enkelt. Idag och igår har vi fått lära oss Äktenskapsbalken, Ärvdabalken och Sambolagen. Så nu ska vi kunna göra bodelningar, dela ut arv samt skriva testamenten. Skämt o sido. Men meningen är att vi ska kunna det efter denna kursen. Det känns som jag har lite kläm på det i alla fall så det är skönt. Imorgon blir det mycket övning i skolan så det känns också bra.

Torsdag blir det tandläkarbesök med Nora, utvecklingssamtal om Nikki och sen jobb. Fredag blir det öron med Nora och sen jobb. Fullt upp alltså =) Men det är som vanligt ingen ro här inte. =)

Igår var jag och Ica o körde lite bodypump. Jag gillar verkligen denna releasen. Dock har jag bara kört två pass och nu är det snart byte igen. Lite tråkigt. Men så blir de när man slarvat med träningen. Nackdelen idag är att jag sjuk träningsvärk i diverse kroppsdelar och min hals blev mycket värre. Nu får det bli lite träningsvila idag i alla fall. Kanske imorgon med men på torsdag ska jag köra igen! Får bara hoppas att halsen inte blir värre.