IMG_20141129_071652

Vaknade vid klockan 6 av sjuk träningsvärk. De gjorde så ont att jag inte ens kunde ligga kvar. Det har jag aldrig varit med om tidigare. Som tur va var Nikki vaken o Nora vaknade strax efter så jag behövde inte vara uppe själv. Barnen har ätit frukost o via har fått upp pappa ur sängen så nu har via lite, yes framför tvn :)

Sista helgen i november.Vart tar tiden vägen egentligen? November som brukar vara segt har bara flugit förbi. Jag är inte ens klar med julstöket. Rensade Nikkis rum igår. En stor kasse skräp, två flyttlådor leksaker o en gekåskasse med kökssaker fick säga hejdå till hennes rum. Underbart tycker vi alla :-)

Veckan som gått har bestått av jobb o praktik. Har jobbat en timme innan praktiken börjat. Varit väldigt skönt för då har huvudet varit vaket o igång när praktiken börjat. Men jag har varit trött pga de tidiga dagarna så somnat i soffan varje kväll. Stackars Älsklingen.

Idag blir de skridskoskola för mig o Nikki. Nora ska på kalas så hon hoppar det idag. Sen är det julmarknad i vår lilla by. Ikväll ska jag julpynta :-)

Jag tror på en fantastisk dag :-)