1920344_10152440853367061_7619760015037551989_n

Nu ligger det två trötta tjejer och stensover i sina sängar. De somnade genom att bara lägga huvudena på kuddarna. Idag har vi haft simskoleavslutning. Det var två mycket glada och stolta tjejer som visade vad de hade lärt sig.

Första lektionen i höstas var hjärtat i halsgropen och det visade sig att de hade hamnat i en fortsättningsgrupp. Då det hade blivit fel för flera stycken så splittrade de gruppen så att de som hade gått innan och var vana vid vattnet fick vara i stora bassängen medans de andra fick vara i lilla.

Nora var rätt vattenvan när hon började men hade inte riktigt koll på kroppen så både hon och Nikki fick vara i lilla bassängen. Jag tror det var väldigt bra också då Nikki hade blivit väldigt rädd första gången så hon var väldigt orolig. Då är det alltid säkert att ha storasyrran med sig.

Men den osäkerheten är som bortblåst nu som tur är och nu doppar hon huvudet och plaskar som bara den. Men det är fortfarande jobbigt att få vatten i ansiktet. Nora bor däremot under vattnet. Under genomgången sitter alla andra barn på trappsteget men Nora sitter under vattnet på botten. Ja dessa damer gav mig och älsklingen många härliga skratt idag.

Efter simlektionen fick de varsin magisk medalj som gjorde att man fick glass i kiosken när man var färdig. Sen har båda skruttorna tagit sina första simmärken idag. Baddaren Grön o Baddaren Blå. Så stolta båda två! Nu taggar vi och laddar upp inför nästa termin som börjar till våren!