2014-11-16 19.09.45Nu är man sådär härligt trött i kroppen. Vart iväg och tränat en sväng. Äntligen! Det var så välbehövligt och bara för det var det så underbart! Jag blev faktiskt förvånad hur pass lätt första varvet gick. Jag hade energi som jag inte vet vart den kom ifrån. Men andra varvet ska vi inte prata om. Det var TUNGT!

Imorgon blir det träning igen. Underbart! Ska bli superskönt att få den där lilla extra energin som är så viktig nu i höstmörkret. Nu kör vi helt enkelt och hoppas på att förkylningen håller sig borta för den jag haft nu har inte varit rolig. Den har inte brutit ut som vanligt och så har jag haft ont i öronen.

Imorgon är det praktik igen. Ska bli skönt att komma ifrån det kaos vi har här hemma nu. Soffor, vitrinskåp och tv i köket plus matbord o stolar. Det är verkligen tur att vi har stort kök så vi slipper ha allt i sovrummet eller i barnens rum. Sovrummet är rätt mycket i för tillfället ändå då alla hallmöbler är där inne. Får hoppas att de gör iordning hallen helt innan de börjar med tvrummet!

Nu blir det lite kvällsmat innan det blir mys framför tvn i köket…känns väldigt udda :p