I snart ett års tid har jag hållit koll på LEGO city Polisstation. Gekås har den till ett okej pris men att köpa den här uppe har varit alldeles för dyrt. Det är väl egentligen GeKås pris med men det är ju mycket lego i alla fall med flera fordon och gubbar.

I veckan kom reklam från Lekextra och där hade de Polisstationen billigare än vad den är på Gekås så jag kunde verkligen inte hålla mig denna gång. Jag och barnen fick övertala älsklingen men tillslut gav han med sig. Vi hade ju ändå bestämt oss för att köpa den nästa gång vi var på Gekås.

Så det blev en tripp till Götene för att köpa denna. Vi passade även på att ta med lite av barnens leksaker och ställa det hos farmor o farfar eftersom det bara tar upp plats i barnens rum. Det är ändå ingen som leker med det. Bättre att ställa undan det och ta fram det om några månader så att det blir som nytt igen istället =)

2014-11-15 17.47.48När vi kom hem fick jag order av flickorna att börja bygga direkt så det fick jag göra. De tyckte det tog lång tid innan jag var klar men tre timmar senare fick de äntligen leka med polisstationen! Så nu leker de som bara den =)

Se om de kan ta en paus för att äta snart bara!