Just nu lever vi i ett kaos. Jag har börjat min årliga höststorstädning. Välbehövligt men det tar sin lilla tid. Varenda låda ska städas och göras i ordning. Men sen kommer det bli så skönt och då börjar snart julpysslandet. Älsklingen grejar ute och jag inne. Paviljongen är nerplockad för i år. Balkonglådorna plockas in och byggställning plockas ner. Det blir bra det.

Inne städas lådor, det tvättas och donas. Barnen är ute på Pokémonjakt och det är strålande fint väder. Ibland känns det riktigt bra.

Igår var kidsen på disco. Nikki hade första passet och Nora andra. Två nöjda och glada tjejer men ack så trötta idag. De har haft en latisförmiddag så det var bra att de gick ut och gick en sväng. Det har ju kommit nya Pokémons nu också så det blir väl extra roligt då antar jag.

På jobbet har jag börjat min nya tjänst och det är verkligen fullt upp. Dagarna springer iväg och jag tycker att det är rätt skönt. Nu gäller det bara att hitta en bra balans mellan ”de vanliga” arbetsuppgifterna och de nya. Dessutom har jag fått lite annat att reda i. Lite kassor som vi ska få ordning på. Det ska bi kul. Jag har ju arbetat med Västarvets kassor sen jag började jobba heltid så det ska bli kul att försöka styra upp ytterligare lite kassor.

När det gäller mina nya arbetsuppgifter så har jag insett att jag har väldigt mycket att göra. Jag har mycket att lära och mycket att ta reda på för vilket komplext område. Jag har ju alltid gillat moms pga att det är väldigt komplext. Nu har jag hittat ett till sådant område. Representation! Någon därute som är duktig på detta så säg gärna till. Jag skulle gärna vilja ha ett bollplank! :D