I morse var tanken att jag skulle åka o träna. Men jag vaknade med världens huvudvärk och jag hade fortfarande ont i magen, vilket började igår. Lite sådär krampkänsla i övre delen av magen. Jag åt en kebabtallrik i fredags kväll. Misstänker att det är den som är boven. Jag har inte ätit potatis på flera veckor och har faktiskt skött maten väldigt bra de senaste veckorna. Tills i fredags. Men jag får skylla mig själv. Jag visste att jag skulle må dåligt, dock trodde jag bara att jag skulle bli rörig i magen som jag brukar bli. Men nepp.. nu ska jag få ont i magen istället. Då är det lika bra att låta bli. För det är inget kul med magkramp.

Istället för att träna så har jag och älsklingen fortsatt med vår höststädning. Vi har köket kvar och barnens rum här uppe. I källaren har vi inte ens börjat. Det tar verkligen tid, men det blir så rent och fint. Så skönt med att få lite mer i ordning överallt igen. Vi passade även på att byta lampor i vardagsrummet och vi tog in vårt gamla köksbord från balkongen. Det får duga i vinter också. Eller i alla fall tills vi hittar ett bord vi båda tycker om. Vilket inte verkar vara så lätt. De bord vi har hittat som verkat bra på nätet har inte varit lika bra i verkligheten. Jag vet inte om det är vi som är kräsna eller om utbudet är lite snålt?

Imorgon jobbar jag halvdag. Älsklingen och barnen är lediga. Ska bli skönt. :)