IMG_20131122_183335 IMG_20131122_183802 2013-11-22 18.35.37Igår när flickorna kom hem från dagis så blev det marsch i säng för båda två trots att klockan var tjugo över tre. De var så trötta båda två så det var bara gnäll, gnäll o gnäll. Jag la mig hos Nora först för hon var tröttast. Det tog 5 minuter så sov hon. Jag gick vidare till Nikki och la mig och även hon somnade på 5 minuter! 1,5 timme senare vaknade de och även jag hade slumrat lite.

Älsklingen kom hem strax efter fem och då övervägde vi lite om vi skulle fullfölja kvällens planer eller ej eftersom vi alla var så trötta. Men jo men självklart skulle vi göra det så vi åkte in till Skövde för att titta på Stad i Ljus. Det var mysigt men vi visste inte riktigt vart man skulle gå så vi strosade runt i centrum lite. Avslutade med att gå in på Willys och handla lite men då var barnen hungriga så det fick bli en promenad till Mc Donalds med innan vi åkte hem.

Barnen var nöjda över kvällen och det var verkligen tur att de fick sova efter dagis. Annars hade de aldrig orkat med kvällen. När vi kom blev det genast läggdags för de små och jag la mig och tittade på Rederiet från SVTs öppna arkiv och älsklingen satte sig och skrev på sin rapport. Kvart över ett väckte han mig och sa att vi behöver gå och lägga oss så jag gjorde mig i ordning och la mig sedan i sängen och somnade som en stock!