vackert-fargade-ballonger-01-vektor-material_15-12973Jag sov lite längre än vanligt idag. Vaknade i och för sig som vanligt vid halv sex och gick på toa. Men var fortfarande rätt trött så gick och la mig och sov till sju då jag gick upp. Nikki hade precis gått upp hon med så vi la oss på madrassen framför tvn och mös framför tvn.

Nora kom upp vid åtta och vid tjugo över åtta skickade jag iväg barnen för att väcka älsklingen. När han väl kom upp gjorde vi frukost och vid tio bar det iväg till Skara. Slöjd-Detaljer stod på schemat. Vi var tvungna att åka dit för att fixa lite utstyrsel till barnens dansuppvisning som de ska ha på tisdag. Vill ni komma dit och titta så är ni välkomna!

Blev lite annat skoj också! Jag köpte fler gjutformar till barnen och så köpte jag en virknål. Jag ska se om jag kommer ihåg hur man virkar. Ska bli spännande. Ska köpa garn på måndag och så ska mamma ha med sig mönster på tisdag =)

Innan vi for hem sprang vi in en snabbis på Citygross också såklart. Mat behöver man alltid.

Hemma åt vi och gjorde oss i ordning för på eftermiddagen var det kalasdags! Micke fyllde år igår så vi var bjudna på fika hemma hos dem. Mickes föräldrar och farmor var också där och vi hade en mycket mysig eftermiddag =)

Barnen hade superkul och Elina blev så till sig när vi stod utanför dörren när hon och Micke öppnade att hon kastade ut nappen på trappan och såg överlycklig ut! Barnen fick nåt fnatt och hade överenergi i flera timmar. Men roligt hade de och när vi kom hem sen så var de helt slut och stupade i säng!

Tack för ett trevligt kalas! <3

Nu på kvällen hade jag tänkt att julpynta men det blev inget med det. Har varit rätt uppblåst i magen efter att ha ätit massa socker som man inte är van vid längre. Huvudvärk och yrsel också till råga på allt. Sen åt jag och Johan lite godis och korv med bröd nu på kvällen så det gjorde ju verkligen inte saken bättre. Ska bli spännande att se hur vi mår imorgon. Istället för att julpynta så har jag gjutit lite gipsfigurer till barnen och sen la jag mig på madrassen framför tvn och tittade på Uppdrag Granskning istället. Älsklingen har skrivit på sin rapport. Vad annars :p

Nu blir det i alla fall sängen för min del. Älsklingen ska tydligen kolla på någon föreläsning. Tänk vad skönt det ska bli i januari då han avslutar sina kurser. Sen hoppas jag verkligen att han inte ska jobba 100% och läsa 75%. Vill han läsa mer till våren hoppas jag han bara väljer en kurs på 25% eller max 50%