83270-Nice+quote+about+love+wonderfuDet är så skönt att ha en känsla av att vara helt nöjd med tillvaron. Jag förundras varje dag över den. Att vara helt nöjd med allt (det mesta i alla fall) det är inte alla förunnat. Det är skönt att kunna acceptera brister som finns utan att det ska dra ner humöret eller känslan. Det finns saker i mitt liv som jag gärna skulle ändra på men mitt liv kretsar inte längre runt dessa saker utan kretsar istället runt allt som är bra. Livet blir så mycket roligare och enklare att leva då. Hösten som brukar vara den mörka, trista och deppiga perioden har i år varit den ljusa, glada, levande och mest fantastiska perioden i år! Det är så skönt att möta mörkret som faller ute allt tidigare varje dag med ett leende för då blir allt så mycket lättare!

Jag har de bästa barnen man kan ha och jag har den bästa mannen för mig så vad har jag att klaga på egentligen? Ingenting! Så länge det är harmoni i familjen så tror jag att man kommer en bra bit på väg. När jag tittar på barnen så känner jag en enorm stolthet! Jag är så nöjd över mina barn. De är fantastiska och helt underbara. Jag tycker vi har lyckats bra med deras uppfostran och jag hoppas vi fortsätter att lyckas så bra som vi har gjort hittills.

När jag tittar på älsklingen fylls jag med en kärlek som inte har några gränser. Han är verkligen bäst på alla sätt. Han ställer alltid upp och han hjälper till när det behövs. Jag behöver aldrig ens fundera på om han ställer upp eller ej för det gör han alltid. Han finns alltid där! Jag får göra det jag vill och kan jag inte ha med barnen har han hand om dem, vilket jag har märkt att det inte är alla som har det så även om jag ser det som en självklarhet.

Jag ska inte förneka, jag är som alla andra. Jag vill alltid ha mer. Men jag har börjat inse och börjat ändra mitt tankesätt. Att få mer är inte alltid det man vill ha. Ibland räcker det faktiskt med det man har. Det är bra att stanna upp och tänka på det man har och inte det man inte har. Lev i nuet och inte i framtiden. Det gör mycket för ens välmående! Visst måste man även tänka på framtiden men det gäller att hålla sig på den där fina linjen mitt emellan =D