largeIdag har det blivit uppdaterat här på bloggen. Har vart dåligt det sista men så blir det ibland.

Igår i alla fall så var det först skola, sen åkte jag hem och satte mig och gjorde lite bokföringsuppgifter. Klockan sprang på och det blev dags att hämta barnen. De var lätta att hämta för vi skulle hem till Tove och Elina direkt efter dagis.

När vi kom dit mötte Elina oss med ren sann glädje i hallen <3 Hon blev så glad över att se Nora och Nikki! Jag blev helt varm i kroppen. Det ska bli så kul att se vad de tre hittar på i framtiden. De har redan så roligt tillsammans.

Jag och Tove satte oss och pratade om allt mellan himmel och jord och hade det riktigt trevligt. Sen kom Micke hem från jobbet och gjorde oss sällskap innan det blev dags för mig och barnen att åka hem för att äta och barnen skulle lägga sig.

Jag är så glad att jag och Tove lärt känna varandra! Vi klickade verkligen direkt och att de sen flyttade till Tdala gjorde ju verkligen inte saken sämre! Sen att barnen har så superroligt tillsammans är ju bara ett endaste STORT PLUS! Det ska verkligen bli kul att se hur framtiden blir!

Denna dagen har bestått av att göra massa uppgifter i bokföringen. Nu ligger jag nästan i fas med det vi ska ha gjort denna veckan. Har lite att lägga in i datorn bara, men jag måste ju ha något att göra imorgon med ju!

Jag hämtade barnen tidigt och de var rätt trötta när vi kom hem så vi lekte lite först men sen fick de sätta sig vid tvn och titta på en film. När klockan närmade sig strax efter fem ringde de på dörren och där var Jacob och Julia som kom förbi på lite fika. De stannade en stund och barnen spelade över totalt. De tyckte det var så roligt att få besök av sin faster och farbror. Det är nog något vi får göra oftare.

Vi hade en trevlig stund och fikat var populärt. Köpebullar och en hemmagjord kaka som jag slängde ihop lite fort förut. Kvällen har bestått i att titta på Lyxfällan -Vad hände sedan? Eller vad det nu hette. Kul att se i alla fall. De åkte runt till folk som vart med i lyxfällan och kollade hur det gått.

Nu blir det dags för sängen för min del. Älsklingen skriver på sin rapport som han gjort hela kvällen så får se om man får lägga sig själv eller om man får sällskap.

Sov gott!