DSC00855Idag har vi grejat och donat igen. Garderoben är klar, skräpet är slängt, sakerna som ska ner till källaren har kommit ner i källaren och hallen är klar. Men sovrummet och badrummet återstår dock än.

Vi prioriterade att åka ut i stugan i det fina vädret med vaggan och några kartonger med saker som skulle ut dit. Det var härligt väder och det var 15 grader inne så det var inte så kallt där heller.

Vi satte upp Noras gunga och hon fick gunga och det var super duper kul! va så härligt att höra henne!

Innan vi åkte hem så åt vi våra mackor som vi hade med oss och Nora tyckte det var spännande att få sitta ute och äta. Det ska vi göra mycket i sommar sen!

Är det fint väder till helgen kommer vi säkert åka ut igen. Det är ju så härligt att vara där ute!

Väl hemma sen har vi fixat disken, tagit ner och hängt upp en tvätt, sorterat tvätt och jag har tittat på Gossip Girl.

Men nu väntar sängen! Det ska bli skönt. En jobbig vecka framför mig igen misstänker jag. Längtar redan till freda kväll då älsklingen kommer hem och avlastar mig en helg.

Men förhoppningsvis går denna veckan mycket fortare än förra då jag har lite mer och göra. Imorgon kommer några från jkp som ska intervjua mig och på eftermiddagen kommer F och vi ska gå och titta på blommor till bröllopet. Tisdag är det BVC med Nikki. Onsdag är det inget bestämt än, inte torsdag heller mer än att om vi ska till stugan till helgen så måste jag eller älsklingen åka ut dit och sätta på värmen. Vi får se!

Önska mig en trevlig och lugn vecka!

Natti