Igår blev det ingen uppdatering. Ber så jättemycket om ursäkt för det men jag var helt slut som människa. Hade först en jättegrinig och gnällig Nikki här som skrek konstant i 1½ timme för att sen somna en liten stund. Då var det Nora som var gnällig istället.

Sen efter en liten stund vaknade Nikki igen och var hur gnällig som helst. Jag höll på att bryta ihop flera gånger.

Hade messat lite med älsklingen och när han ringde bröt jag ihop och började gråta. Det var väldigt påfrestande alltihopa plus att jag ville kunna göra något i lägenheten.

Idag har allt varit mycket bättre. Nikki har sovit i stort sett hela dagen från att knappt sovit något alls igår. Nora har också varit väldigt trött och efter middagen sov hon en bra stund innan vi väckte henne så att hon skulle kunna somna inför natten.

Jag och älsklingen har passat på att städa och packa upp så nu är ytterligare två rum klara. Nu är det hallen, lite i sovrummet och toaletten kvar. Ska göra hallen imorgon och möblera om lite i garderoben så att vi får bättre plats där inne. Ska väl göra klart sovrummet med eftersom det är så lite där inne så har jag bara toaletten kvar i veckan sen och den borde gå rätt fort.