DSC00847

Idag är vi i min kära familj både trötta och sega. Jag somnade i soffan innan jag skulle hämta Nora och var inte påväg att vakna. Det är skrämmande. Men har haft en liten dotter som vaknat klockan sex två dagar i rad. Jag är inte van kan jag ju inte påstå. Nora vaknar sällan innan halv åtta.

Men Nikki har inte vart pigg idag heller, fast hennes sömn har blivit rubbad hela dagen. När hon somnade efter vi lämnat storasyster på dagis blev hon väckt för vi skulle till BVC. På BVC blev hon väckt för att vägas och mätas. Sen somnade hon i bilen men vaknade när vi kom in. Sen somnade hon en liten stund hemma när jag sov men vaknade när vi skulle hämta storsyster. Tycker synd om henne så det är inte konstigt att hon inte varit på sitt bästa humör idag.

Nu har jag precis ammat henne så nu är hon lugn. Nora står och leker med en magnet, ett refelxband, en klädnypa och en prydnadssak som ska till loppis. Söt är hon. Vi ska snart äta lite mellanmål. Både hon och jag börjar bli hungriga.

Gjorde Laxspett igår förresten. De var riktigt goda och lätta att göra. Man skar Laxen i kuber och varvade sedan lax, mozarellaost, citron och ett basilikablad och sen in i ugnen (man ska egentligen grilla dem). Sen var det en sås till bestående av röd paprika, lök och grönsaksbuljong som skulle mixas sedan skulle man hälla i creme fraiche, salt och cayennepeppar. Sen äter man allt tillsammans med ris. Riktigt gott som sagt =)