2013-06-23 16.04.06

Igår var det tråkväder mest hela dagen. Det ösregnade och så blev det sol för att sedan ösregna igen sen.

Men för oss gjorde det ingenting för vi var bjudna på kalas. Julia fyller 17 år idag! Grattis Julia! Ett riktigt trevligt kalas med god mat och sommarens bästa efterrätt! Jordgubbar!

Tiden sprang iväg som vanligt och snart var klockan fem och jag fick bege mig mot Lifeclub för lite träning. Easyline igen. Idag känns det att jag var duktig och var och tränade för jag har världens träningsvärk i ryggen.

Det gör ont när jag står, sitter och ligger. Härligt säger jag bara (med både allvar och ironi i rösten).

Idag är barnen på dagis. De brukar ju inte gå måndagar men jag har ett möte på ams om en liten stund. Får se vad de säger. Oftast brukar det inte vara så mycket nytt för jag brukar redan ha läst på om det mesta. Men är det obligatoriskt att närvara så är det. Det är inte så mycket att göra något åt det.

Denna veckan ska jag även få reda på om jag kommer in på någon av utbildningarna jag sökt. Ska bli spännande. Jag har ont i magen av nervositet för jag vill verkligen detta nu känner jag. Men 182 sökande till 32 platser på ena utbildningen och över 1000 som gjorde provet till den andra jag sökte så är jag minst sagt tveksam till att komma in. Men det är bara att hålla alla tummar och tår!