2013-06-21 14.20.55Vad jag är duktig på att uppdatera här. Not. Men så är det. Vart en jobbig tid psykiskt så då blir bloggen lidande. Nu känns det som att jag har ryckt upp mig. Värderat om tillvaron och insett att jag ska sluta älta och se till vad som är bäst för mig. Jag är trött på folk som snor min energi till helt onödiga saker. Dags att fokusera på bättre saker! Det börjar kännas rätt okej vid den tanken i alla fall.

Måndag i alla fall. Jag vet inte hur många gånger jag kollade mailen den dagen. Jag väntade ju på ett så speciellt mail som jag misstänkte skulle komma under måndagen. Klockan sprang på men inget mail. Det blev dags att lämna barnen på dagis och sen åka till Skövde för ett möte på Ams. Fortfarande inget mail.

Nervositeten ville verkligen inte släppa. Mötet skulle börja, så det var dags att sätta telefonen på ljudlös. Men jag ville ju ha mailet! Flera gånger under mötet tittade jag på mobilen. Inga mail!

Mötet handlade i alla fall om min framtid. Vad jag hade för rätt och skyldigheter. Mötet var inte mycket att hänga i granen. Men jag fick reda på att jag har rätt till 20 dagar ledigt i alla fall. Alltid något tänkte jag när jag gick därifrån. Tittade mobilen igen. Inget mail!

Skrev till älsklingen att mötet var klart och att jag ville berätta vad de sa. Då satte jag på ljudet på mobilen och vips hade jag 5 nya mail i inkorgen! Inte visste jag att jag inte fick mailnotifikationer när jag hade telefonen på ljudlös.

Jag skummar igenom mailen och där! DÄR ÄR MAILET! Antagningsbesked! Hjärtat slår i 200 slag i minuten. Jag är så nervös! Jag skakar i hela kroppen av nervositet. Jag öppnar mailat. JAG KOM IN! Ett STORT FÅNIGT LEENDE sprider sig på mina läppar och det känns som alla som går förbi bara stirrar på mig. Men inte bryr jag mig för jag kom ju faktiskt in!

Hela dagen går jag lycklig och skuttig. Men när lyckoruset lagt sig inser jag att jag har lite samtal att ringa för att veta om det ens är möjligt att börja. Ringer direkt på tisdagen när det öppnar och efter lite överläggande så får jag ett godkännande! Jihoo nu kan jag börja om jag vill!