2013-06-22 15.34.28

Midsommarhelgen blev inte riktigt som planerat då vi egentligen skulle vara hos mamma. Men då hon var dålig så gjorde vi om planerna. Därför var vi hemma på midsommarafton. Men på midsommardagen åkte vi ner till Jönköping och träffade Sara som bestämt.

Det var så kul att träffa henne igen. Har ju inte träffat henne sedan mellandagarna. Barnen var lika glada att få träffa sin favoritsara =). Först var vi hemma hos hennes föräldrar där barnen lekte och vi myste och hade det trevligt allihopa. Klockan sprang iväg och helt plötsligt var det dags för mat. Vi åkte till Max och åt. Jag och älsklingen körde på Low Carb hamburgaren och barnen fick det de brukar äta. Nikki en cheeseburgare i sin Maxbox och Nora chicken nuggets. Två toknöjda damer minsann!

När vi ätit så bestämde vi oss för att vara ute trots att det kändes som att regnet hängde i luften. Vi åkte till en lekpark där barnen lekte och lekte och tyckte det var superkul!

Hela dagen gick alldeles för snabbt och det blev dags att åka hem igen. Vi svängde förbi en snabbis hos mamma och barnen åt lite innan vi satte oss i bilen och åkte hem till Tdala igen.

Två trötta barn hade vi och vi alla var riktigt nöjda efter dagen! Vi bestämde även att vi ska åka upp till Uppsala och hälsa på i sommar när jag är ledig en helg. Så igår bokades det hotellrum så nu är det klart! Vi skulle säkert få bo hos Sara men vi känner att det blir rätt trångt att klämma in fyra till i en tvåa tillsammans med Sara, Robin och deras söta vovve. Så det kommer bli en minisemester för vår lilla familj. =)