20130621_170346-kdcollage

Idag är det midsommar. Dagen har inte kunnat vara bättre. Dagen började när klockan ringde. Vi åt frukost och sen var det dags att börja förbereda maten, plocka blommor och dammsuga av köket. Jag tog cykeln och trampade runt en sväng och kom hem med massa blommor och blad. Sen var det dags att laga mat. Massa olika mat. Det blev det gamla hederliga färskpotatis, sill, gräddfil, gräslök, prinskorv. Sen gjorde jag LCHF vänliga köttbullar. Supergoda! Ägghalvor, laxrullar, fetaost och fyllda champinjoner stod också på matsedeln. Maten blev riktigt lyckad.

Till efterrätt blev det chokladmint mousse med hallon och även jordgubbar med grädde. Man kan ju inte gå ifrån traditioner! Under middagen hade vi fint sällskap! Fredrik var här och åt och lekte lite med barnen innan han skulle åka och ta hand om sina 200 gäster han skulle ha på jobbet!

Jag passade på att göra midsommarkransar till barnen och sen var det dags att åka till Gröna Lund för midsommardans. Barnen var rätt trötta så efter 3-4 danser ville de inte dansa mer. Men vi satt och tittade på till slutet och då kom raketen och det ville båda vara med på så vi sprang fram och gjorde raketen två gånger.

När allt var slut började det regna lite smått så vi packade ihop och åkte hem. Nu sitter de två skruttlisorna och spelar Super Mario på Wiit =)

Hoppas att ni alla har en bra Midsommar! Regnet gav upp och solen försöker ta sig fram mellan molnen igen. Inte ens marken blev blöt =)

20130621_163538-kdcollage