Satte mig och läste min gamla blogg. Så hittade jag detta inlägget:

“Sara

Sara är en liten mysig filur.. lärde känna henne sommarlovet mellan
ettan och tvåan.. min bästa sommar i mitt liv =)
Det var då jag fick en kompis för livet och så fick jag en till i England…
Men det tillhör inte beskrivningen av Sara…

Sara är hur go som helst.. hon och jag kan prata me varandra om allt…
Det var hon som hjälpte mig innan jag blev tillsammans med Johan..
Det var hon som gjorde så ja orkade med när han sårade mig som djupast.
Hon fanns till hands och tröstade mig och det var hon som var mitt plank
som jag kunde kasta mina utbrott på.. Hon var så förstående…
Hon var mitt stöd och hon var mitt mod..
Tack Sara för att du hjälpte mig då.. annars skulle jag inte vara där jag är idag.

Jag vet att hon alltid finns vid min sida och jag vid hennes.
Lite tråkigt är att vi börjar komma ifrån varandra med tanke på att jag ska
flytta och så.. Men jag vet inte vad jag skulle göra utan henne!!

Sara hur kan jag tycka om henne så mycket då?
Jo för hon är hur go som helst och man kan lita på henne till 110%
Hon är snäll, omtänksam, rolig och envis…

En sak som är lite kul.. Säger Sara nåt som ingen annan förstår så förstår
jag vad hon menar… och de e likadant om jag säger nåt ingen annan förstår,
så förstår Sara =)

Jag = Tvilling #1   

      
Sara = Tvilling #2

Dags och trycka våra tröjor snart Sara??

Sara! Tack för att du finns och att du alltid finns vid min sida!”

DSC06083

Jag har verkligen denna tjejen till att tacka för mitt liv egentligen! För min man och för mina barn. Det är tack vare henne jag orkade när det var jobbigt i början. Hon var det bästa stöd man någonsin kunnat få. Hon har en plats i mitt hjärta som ingen någonsin kommer att kunna ta. Det är så tråkigt att vi bor på olika håll i Sverige och jag har varit en sån dålig vän och inte hälsat på henne uppe i Uppsala. Jag måste verkligen ta tag i det!

Jag tänker på henne titt som tätt. Vi pratar med varandra i perioder. Men när vi väl pratar så är det inte 10 minuter utan timmar! Jag saknar verkligen denna tjejen något enormt. Jag saknar att ha henne vid min sida som jag hade förr. Jag är så stolt över dig Sara! Du har kämpat dig upp i karriären. Du har en fin blivande man och du har så mycket du ska vara stolt över! Jag älskar dig! <3