2013-05-16 08.55.40

Idag har Nora vart på tandläkar besök. Hon fick träffa en man från tandregleringen. Han tittade på hennes tänder hur de såg ut. Det verkar som hon har rätt antal tänder men hon har ett tvingat korsbett vilket inte är bra då hon bara biter ihop med hörntänderna och för att justera detta så skjuter hon underkäken i sidled och detta kan leda till att hela underkäken kan bli sne.

I Lidköping var det riktigt gott väder men när vi kom till Timmersdala var det en grad kallare och det blåste snorkallt. Lite bättre blev det framåt dagen men blåsten var ihärdig och kall hela dagen.

Men jag och barnen trotsade blåsten och var ute från vi kom hem från dagis till 45 minuter innan älsklingen kom hem. Nikki tog sig även en liten tupplur ute i gräset. När hon vaknade så hade vi picknick på studsmattan. En riktigt mysig eftermiddag hade vi.

Sen tröttnade Nikki på att vara ute så vi gick in och tittade lite på barnprogrammen innan vi åkte iväg och hämtade älsklingen vid vägen. Sen bar det av hem en snabbis innan jag packade ihop mina träningssaker och jag och Ica åkte till Götene för ett pass med Easyline och ett pass med Flowin.

Helt död nu efteråt. Men så sjukt nöjd. Vi får väl se om jag kan röra mig imorgon eller ej men just nu orkar jag knappt lyfta mina armar!

 

2013-05-16 14.28.06

2013-05-16 15.27.29

Nu blir det sängen för min del. Ska bli skönt. Ska läsa klart “Dags att bli smal”. Imorgon är det äntligen Fredag. Två helger till som är planerade sen kanske vi kan få ha det lite lugnt. I alla fall till midsommar =)